Branddetectie

Brand? Snel handelen

Uw bedrijf of woning zien opgaan in vlammen is iets wat je absoluut wilt vermijden. Bij een net ontstane brand is het heel belangrijk dat deze snel wordt opgemerkt door de nodige branddetectie, zodat er ook meteen kan worden gehandeld om erger te voorkomen.
.

Aangepast aan uw behoefte

Een goed branddetectiesysteem helpt u bij het beschermen van mensenlevens en materieel.  Met grondige studies kunnen we de beste oplossing aanbieden, aangepast aan uw behoeftes en de complexiteit van het gebouw.
.

De verschillende detectiesystemen

The Belgian heeft een uitgebreid gamma aan detectiesystemen:

.
Brandblussers en haspels

Naast het detecteren van brand is de bestrijding ervan natuurlijk ook minstens even belangrijk. Daarom zorgen wij tevens voor het leveren, plaatsen en onderhoud van brandblussers en haspels.

.

Onderhoudscontract

The Belgian biedt voor elke branddetectie ook een onderhoudscontract aan, dat bestaat uit een jaarlijks onderhoud en toegang tot onze 24/7 service. We hebben ook een technische website voor professionele gebruikers.

Hebt u een vraag of wenst u een prijsofferte omtrent branddetectie? Contacteer ons vandaag nog via onderstaand formulier of bel naar 052/31 59 60.

Uw naam

Uw e-mail

Onderwerp

Uw bericht