Gasdetectie
.

Preventieve veiligheidsmaatregel

Industriële processen kunnen schadelijke stoffen met zich meebrengen. Het detecteren van gas behoort tot een reeks van preventieve veiligheidsmaatregelen die een abnormale gasconcentratie in een welbepaalde omgeving opspoort vooraleer deze de oorzaak zou kunnen zijn van dramatische gevolgen voor goederen en personen (explosies, brand, intoxicatie…).
.

Gaslek = gastoevoer onderbroken

De gas- en CO-centrale combineert twee soorten detectoren en is zeer gebruiksvriendelijk. De bediening gaat via een LCD-touchscreen. Zodra de centrale een gaslek waarneemt, zal de gastoevoer door de veiligheidsafsluiter worden onderbroken. In de meeste bedrijfstakken wordt gasdetectie opgenomen in het veiligheidsplan om zo de risico’s en gevaren te beperken.

aa aa aa aa aa aa aa aa aa aa aa aa aa aa aa aa aa aa aa aa aa aa aa aa aa aa aa aa aa aa aa aa aa aa aa aa aa aa aa aa aa aa aa aa aa aa aa aa aa aa aa aa aa aa aa 

Hebt u een vraag of wenst u een prijsofferte omtrent gasdetectie? Contacteer ons vandaag nog via onderstaand formulier of bel naar 052/31 59 60.

    Uw naam

    Uw e-mail

    Onderwerp

    Uw bericht