Analoge camerabewaking
.

Makkelijke installatie

Analoge camerabewaking is een traditionele vorm van camerabewaking. Het is uitstekend bij verschillende lichtomstandigheden en kan beweging vlot aan. De installatie is redelijk makkelijk en heel betrouwbaar. Het is mogelijk om de beelden via internet te bekijken mits plaatsing van recorder op het netwerk.
.

Geen overbelasting

Verder heb je geen extra IP-netwerk nodig en vormt het geen overbelasting voor het huidige netwerk. Er is geen vertraging op de livebeelden, niet onbelangrijk bij productieprocessen.
.

Hybride systemen

De IP camera’s zijn stilaan de bovenhand aan het nemen op de analoge camera’s. Dit omdat ze betere kwaliteit bieden en geen externe voeding nodig hebben. Maar stel nu dat u een bestaand analoog cameranetwerk op coax kabel heeft. Dan bent u niet snel geneigd om nieuwe kabels te trekken vermits dit heel ingrijpende werken zijn. Kan u dan toch genieten van IP camera’s en hun hoge kwaliteit én is het dan mogelijk om bestaande analoge camera’s die nog goed werken te blijven gebruiken als u voor een deel overschakelt naar IP camera’s? Tweemaal ja!

Via hybride systemen kunnen zowel analoge als IP camera’s op één cameranetwerk aangesloten worden. Op deze manier kan u feilloos overschakelen naar IP camera’s zonder dat u in één keer heel uw systeem moet overzetten. Op deze manier kan u camera’s geleidelijk overschakelen naar IP camera’s.

Hebt u een vraag of wenst u een prijsofferte omtrent analoge camerabewaking? Contacteer ons vandaag nog via onderstaand formulier of bel naar 052/31 59 60.

    Uw naam

    Uw e-mail

    Onderwerp

    Uw bericht