Inbraakbeveiliging

Inim inbraak

 Inim is een 100% Italiaanse firma en ontwerpt, produceert en verkoopt een uitgebreide range van inbraak- en branddetectiesystemen voor gebruik in woningen, bedrijven en in industriële gebouwen. 

Inim Home en Inim Home P2P, twee nieuwe manieren van Inim om u thuis te voelen. Nog meer gemak, veiligheid en geavanceerde connectiviteit met de twee nieuwe versies van de Inim Home App voor de eindgebruiker, beschikbaar voor SmartLiving, Prime en Sol controlepanelen. 

Inim Home 

Inim Home is een nieuwe App voor Cloud connected controlepanelen. Na de release van maart 2020 is er een nieuwe versie uitgekomen die een nog krachtigere en completere reeks domotica-functies biedt. Gratis verkrijgbaar in de App Store en Google Play. 

Inim Home P2P 

Inim Home is een app voor inbraakcentrales aangesloten in een peer-to-peer netwerksysteem. Maakt direct beheer via smartphone of tablet mogelijk. Gratis verkrijgbaar in de App Store en Google Play. 

Inim Home en Inim Home P2P vervangen de AlienMobile en AlienMobile + Apps (hier komen geen updates meer van uit). Schakel over naar Inim Home. Geef het woord door!

Terug naar onze Inbraakbeveiliging oplossingen