Inbraakbeveiliging

SPC Vanderbilt

Om de detailhandel te helpen zich te beveiligen verdeelt The Belgian onder andere SPC van Vanderbilt op de markt, een inbraakdetectiesysteem met een veelzijdige bediening en uitgebreide functionaliteit voor alarmbeheer. Dankzij de cloudservices, apps voor eindgebruikers en een speciaal softwarepakket, behoort SPC tot de top op het gebied van moderne inbraakdetectie. Het is onder andere gebaseerd op IP en GPRS en kan centraal worden beheerd vanaf een externe locatie. De software maakt gebruik van een always-on IP-communicatiesysteem voor continue bewaking van belangrijke statusinformatie, zoals of het paneel is in- of uitgeschakeld of in test staat. 

Omgaan met problemen 

Wanneer het in een winkel wordt gebruikt, kan SPC bijvoorbeeld helpen bij het controleren van elke ingang en uitgang, inclusief ingangen van het personeel. Belangrijk is dat het activiteiten kan opslaan en dat het geautoriseerd personeel waarschuwt met meldingen van inbraak- of toegangspogingen en deuractiviteiten. Ook kan het codes wijzigen en problemen lokaliseren. 

Daarnaast kan ook de SPC Connect-app worden gebruikt om de detailhandel beter te helpen bij het omgaan met beveiligingsproblemen. Via deze app kunnen winkelmedewerkers bijvoorbeeld real-time beveiligingsmeldingen ontvangen, die vervolgens onmiddellijk kunnen worden onderzocht en waar nodig kunnen worden opgevolgd. Wanneer een alarm wordt geactiveerd, wordt een pushmelding verzonden naar de SPC Connect-app. Daarbij kan via de op SPC aangesloten IP-camera’s live worden gezien wat er aan de hand is. Alle interacties van de gebruiker via SPC Connect worden beveiligd met een SSL-beveiliging. 

Integratie met Milestone 

SPC biedt voor de detailhandel sterke integratiemogelijkheden. Deze verhogen de functionaliteit van het systeem aanzienlijk. Met de SPC-Milestone-plug-in kunnen gebruikers bijvoorbeeld gebeurtenissen vanuit het Milestone-platform beheren. De onmiddellijke en externe toegang tot een mogelijk alarm helpt veel tijd te besparen voor degenen die betrokken zijn bij het beheer van het systeem. 

Draadloos 

Naast integraties van derden, biedt het SPC-inbraaksysteem ook een interface met het ACT-toegangssysteem van Vanderbilt. De SPC-integratie biedt een oplossing voor een enkele interfacebeveiliging met realtime weergave van de SPC-zonestatus in ACT Enterprise. Systeemgebruikers kunnen ook SPC-gebeurtenissen in ACT Enterprise bekijken en opdrachten naar SPC verzenden, zoals in- of uitschakelen. Ook interessant voor winkelbeveiliging het brede scala van SPC Wireless-apparaten. 

Het beschermen van personeel 

Natuurlijk is het in de detailhandel van groot belang om personeel te allen tijde te beschermen. Hiervoor biedt SPC verschillende functies. Een voorbeeld hiervan is de functie ‘Alles in orde’. Dit is een stap die de gebruiker uitvoert om aan te geven dat alles in orde is als het systeem wordt uitgeschakeld. SPC biedt meerdere opties voor wat dit oke-signaal kan zijn en er zijn ook meerdere elementen die het signaal kunnen activeren. 

Het SPC-systeem kan worden geconfigureerd om deze functionaliteit voor bepaalde gebieden in te stellen en de tijd en actie zijn te definiëren voor wat er moet gebeuren als het signaal niet wordt gegeven. Zo kan het personeel makkelijker de nodige acties uitvoeren in een situatie van extreme dwang en druk. 

Wij begrijpen de veelzijdige problemen waarmee de detailhandel te maken heeft en bieden met SPC een flexibel inbraakdetectiesysteem om in te spelen op deze specifieke vereisten. SPC is voortdurend aan het evolueren om aan de steeds veranderende behoeften van de moderne markt te voldoen en is echt een betrouwbare oplossing waar winkeliers op kunnen vertrouwen. 

Terug naar onze Inbraakbeveiliging oplossingen