Referenties

Hangar 26 - Branddetectie, Camerabewaking, Gebouwbeheersysteem, Inbraakbeveiliging, Parkeerbeheer, Toegangscontrole, Videofonie

Met kentekenherkenningscamera’s is er tegenwoordig veel mogelijk. De Belg heeft in opdracht van architectenbureau NP-Bridging een innovatieve oplossing voorgesteld voor Hangar 26-27. Kentekenherkenningscamera’s kunnen worden gebruikt om te bepalen wie wel en wie niet op de parkeerplaats mag. Deze ANPR-functionaliteit is volledig geïntegreerd in onze Syntegro toegangscontrole.

Naast Hangar 26-27 hebben we samen met onze partner Amano ook een betaalsysteem gerealiseerd dat volledig zonder ticket werkt in samenwerking met kentekencamera’s.
Dankzij deze slimme oplossing kan Hangar 26 haar parkeerplaats effectief openstellen voor het publiek zonder belemmering voor haar vaste huurders. Met deze realisatie hebben we een nieuwe openbare parking in de stad Antwerpen.

Naast dit intelligente parkeerbeheersysteem levert De Belg ook alle andere veiligheidstechnieken in dit multifunctionele gebouw aan de Schelde.

< Terug naar het overzicht

Ontdek hoe The Belgian u kan helpen uw beveiligingsvraagstuk op te lossen.

Contacteer ons