Referenties

Vlaamse Instelling voor Technologisch Onderzoek (VITO) - Camerabewaking, Gebouwbeheersysteem, Toegangscontrole

Projectgrootte:

150 badgelezers
19 tijdsregistratielezers
18 verschillende locaties
2 slagbomen gekoppeld aan nummerplaatcamera’s

Project:

Toegangskaarten
We stelden standaard Mifare/DESFire kaarten voor met een specifiek voor VITO “DESFire File” encryptiesleutels. We hebben VITO ook eigenaar gemaakt van deze sleutels zodanig dat men met de kaart kan doen wat men wenst. Deze encryptie sleutel werd ook aan Vito geleverd in een programmatietoestel zodanig dat VITO zelf zijn badges kan programmeren.
Voor leesafstanden van 10 tot 20 cm stellen we de HID iCLASS R90 lezer voor.
De kaarten werden blanco geleverd, VITO bedrukt deze zelf met behulp van een op maakt gemaakte template dat geïntegreerd is in het toegangscontrole beheersysteem.

Meer info over de SynTime badgelezers (met tijdsregistratie):
We hebben bij VITO gewerkt met SynTime badgelezers voor tijdregistratie met Mifare DESFire leestechnologie. Deze moderne badgelezer is zeer geschikt om het personeel de juiste terugmelding te geven. De SynTime werd aangesloten op het VITO-netwerk en door de IT dienst over de verschillende vestigingen verbonden via VPN. De SynTime kan eveneens verbonden worden via internet, er is dus geen specifieke nood aan een VPN netwerk. Op deze manier heeft VITO hun tijdsregistratie makkelijk uitgerold op de verschillende locaties.

Het touchscreen van de SynTime is vrij configureerbaar. Zo bepaald VITO zelf welke functies ze wensen te geven in een latere periode.

Enkele voorbeelden van de mogelijke functies:

  • In en uit boeken: Dit kan onmiddellijk zonder gebruik te maken van een functietoets, wanneer de badge aangeboden word, doet de software de rest.
  • Functie toetsen: VITO bepaalt zelf de functietoetsen die men wenst te gebruiken. Indien men bv. een fietsvergoeding of dienstreis wenst aan te geven volstaat het drukken op deze functietoets en te boeken. Naast de boeking wordt dan deze fietsvergoeding gevisualiseerd in de software.
  • Terugmelding: Via configuratie bepaald de klant zelf welke informatie wordt getoond na het boeken. Zo kan u uw personeel maximaal informeren over de standen van deze tellers (saldo, verlof, recuperatie, inhaalrust, …).
  • Bedrijfsinformatie: U kan een 10 tal grafische beelden, in de vorm van een slide show op de grafische display laten afspelen. Zo kan u bepaalde informatie, tijdens de uren dat u wenst, weergeven.
  • Voeding: De SynTime kan verbonden worden met een vaste voeding (adapter) of aangesloten worden op een switch met PoE. Bij VITO zijn alle SynTime toestellen gevoed via PoE.

Interfacing
Er zijn verschillende interface mogelijkheden voor de import en export van bestanden van en naar de database. De tools zijn daartoe aanwezig in de basis. Naar sociale secretariaten toe werken we gewoonlijk via een loonsopdracht. En voor zaken die online moeten prefereren we gewoonlijk een bi-directionele XML-koppeling.

Het is onze sterkte om samen met Syntegro per toepassing de beste methode te selecteren, analyseren en toe te passen.

Integratie tussen de 2 percelen
De integratie is in het geval van Syntegro volledig in Realtime gezien SynCore de basis is van zowel SynGuard voor toegangscontrole als SynPeople voor tijdsregistratie.

< Terug naar het overzicht

Ontdek hoe The Belgian u kan helpen uw beveiligingsvraagstuk op te lossen.

Contacteer ons