Gebouwbeheer

EÉN PLATFORM

Heeft u een branddetectie, inbraak-, toegangscontrole- en camerasysteem van verschillende merken? En wenst u één of al deze systemen te laten communiceren en visualiseren via één platform? Dan kan dit door gebruik te maken van een gebouwbeheersysteem.

WINGUARD

The Belgian is gecertificeerd integrator van het professioneel gebouwbeheersysteem Winguard, dat merk en techniek onafhankelijk is en koppelt tegen een vooraf gekende transparante prijs. Op die manier kunnen we verschillende securitysystemen en gebouwsystemen met elkaar laten communiceren.

Advancis Software & Services GmbH

PROCEDURE VOLGEN

Als er een incident is, is het belangrijk dat dit via de juiste procedures wordt afgehandeld. Zo zal bij een incident de gebruiker verplicht worden om de voor gedefinieerde stappen te doorlopen die nodig zijn om het incident op te lossen.

Advancis Software & Services GmbH

Onze diensten 

Als gecertificeerde WinGuard integrator staan we voor u klaar om: 

  • Project management van de implementatie 
  • Het analyseren van de verschillende technieken en merken  
  • Al uw technieken onafhankelijk van het merk te visualiseren en te koppelen op 1 platform 
  • Het op maat programmeren om aan uw vereisten te voldoen 
  • Service na installatie om u van alle zorgen te blijven ondersteunen 

Meer informatie over ons alarm  

Indien u nog graag meer informatie heeft over onze PSIM software, kan u deze hier vinden. https://advancis.net/winguard-partnertemplate/  

REFERENTIES 

The Belgian heeft reeds verschillende grote sites zoals Politie van Antwerpen, Nieuw Havenhuis BNP Paribas waar we verschillende technieken visualiseren en koppelen zoals branddetectie, inbraak, toegangscontrole en camera’s.