Toegangscontrole

GEEN SLEUTEL MEER NODIG

In vergelijking met het klassieke slot heeft elektronische toegangscontrole een pak voordelen. U heeft vast al eens een sleutel verloren en dan kent u het ongemak dat dit met zich meebrengt om de sloten te laten veranderen en nieuwe sleutels uit te delen. Bovendien kan een sleutel gekopieerd worden waardoor er nog meer veiligheidsrisico’s ontstaan.

MAKKELIJK BEHEER

Met onze toegangscontrole gaat u nog een stap verder in de beveiliging van uw bedrijf. U kiest eenvoudig wie wel en wie geen toegang heeft. U beschikt over een volledige historiek van wie welke ruimte betreden heeft, en op welk tijdstip. Welke ruimten dat zijn én de manier waarop: via badge, QR code, biometrische gegevens, nummerplaatherkenning ,…  ligt ook volledig in de lijn van wat u wenst.

BEZOEKERSREGISTRATIE

Binnen de toegangscontrole valt ook uw bezoekersbeheer. Ook hier hebben wij binnen ons softwarepakket oplossingen voor. Van het versturen van de uitnodiging tot en met het in- en uitchecken in je bedrijf. Je kan onze oplossing voor al je vestigingen gebruiken, of je maakt er gedeeld gebruik van met andere bedrijven die in hetzelfde gebouw zitten.

PARKEERBEHEER

Je kan zelf bepalen wie op welk moment toegang heeft tot uw parking. De bezettingsgraad kan in real-time worden weergegeven en er kunnen zelfs koppelingen worden gemaakt met betaalterminals. 

TIJDSREGISTRATIE & BETAALSYSTEEM

Een vaak gebruikte tool bij toegangscontrole is tijdsregistratie. Werknemers geven via een prikklok aan hoe laat ze zijn begonnen en wanneer ze zijn gestopt. Deze gegevens kunnen dan rechtstreeks doorgestuurd worden naar het sociaal secretariaat. Er zijn toegangskaarten die ook als betaalsysteem fungeren. Hierdoor kan je bijvoorbeeld een refter betreden en betalen via één systeem.

WEB-BASED & APP

De server software is 100% web-based en 1 server kan een onbeperkt aantal controllers beheren. U kan alles beheren vanaf uw pc maar ook via uw tablet of smartphone door een handige app. 

    Onze Toegangscontrole oplossingen

  • Perimeterbewaking

    The Belgian biedt zowel elektronische als mechanische perimeterbewakingsoplossingen.

    Lees meer
  • Contacteer ons voor uw Toegangscontrole oplossingen

    Contacteer ons