Inbraakbeveiliging

GEÏNTEGREERD SYSTEEM

Iedereen kent wel iemand waar reeds ingebroken is. Daarom is het verstandig om te investeren in een inbraaksysteem dat tot op de puntjes is uitgewerkt. Een inbraakdetectiesysteem zorgt voor veiligheid en zekerheid. U bepaalt de procedures, en wie er bij een inbraakpoging wordt verwittigd. Wij garanderen u dat elk alarm en elke melding snel en adequaat wordt opgemerkt en opgevolgd. 

Als door het Ministerie van Binnenlandse Zaken erkende beveiligingsinstallateur, staat The Belgian niet alleen in voor de indienststelling, maar eveneens voor het onderhoud.  

Ook de meest complexe zaken 

Naast het groot gamma bekabelde detectoren kunnen voor de meest complexe toepassingen ook alternatieven uitgewerkt worden met draadloze en adresseerbare detectoren. Een oplossing voor iedere toepassing. Wij verdelen SPC Vanderbilt en Inim

IS UW INSTALLATIE INCERT GEKEURD? 

Incert is het kwaliteitslabel inzake bescherming van gebouwen tegen inbraak. Het INCERT-merk certificeert installateurs zoals The Belgian die een bewijs van goed vakmanschap kunnen voorleggen en die beantwoorden aan de vereisten als ook aan de kwaliteitsproducten gebruikt in de gerealiseerde beveiligingsinstallaties. Vaak vereisen verzekeraars dat een inbraakinstallatie Incert gekeurd is. Daarom is het van belang dat u hier op let bij het kiezen van een installateur. 


INDIENSTSTELLING EN ONDERHOUD

Als door het Ministerie van Binnenlandse Zaken erkende beveiligingsinstallateur, staat The Belgian niet alleen in voor de indienststelling, maar eveneens voor de nazorg. Zowel inbraakbeveiliging als toegangscontrole kunnen op het gamma van de master centrales met elkaar draadloos geïntegreerd worden. 


PIR-DETECTOREN

Eén van de componenten van een inbraaksysteem zijn PIR-detectoren (Passief Infrarood) die detecteren of er beweging is van personen. Er zijn verschillende soorten detectoren:

Standaard PIR detectoren
Dit is de standaard. Werkt op infrarood. Voor meeste ruimtes zoals slaapkamer, bureau,…

Dual
Wordt gezet waar er een warmtebron komt zoals een open haard, zon die op raam schijnt, printer, ruimte met veel glas, keuken, garage

Antimasking
Als er iets te kort voor komt (spray, verf, deur,…) waardoor de detector niet meer kan detecteren, zal hij de melding sabotage geven. Is voor Incert klasse 3 en 4. Meestal voor in banken, musea, winkels met waardevolle spullen,

360°
Dit wordt voornamelijk gebruikt in grote open ruimtes zoals kantoorruimtes en magazijnen.

  Onze Inbraakbeveiliging oplossingen

 • SPC Vanderbilt

  Iedereen kent de beelden van programma’s als opsporing gezocht dat je bij jezelf denk, hoe kan je in hemelsnaam iemand herkennen met zulke slechte beveiligingsbeelden!

  Lees meer
 • Inim inbraak

  Iedereen kent de beelden van programma’s als opsporing gezocht dat je bij jezelf denk, hoe kan je in hemelsnaam iemand herkennen met zulke slechte beveiligingsbeelden!

  Lees meer
 • Contacteer ons voor uw Inbraakbeveiliging oplossingen

  Contacteer ons