Over ons

Wij zorgen voor uw beveiliging.

The Belgian is dé referentie op het gebied van elektronische security.  

The Belgian is een team die gepassioneerd is door security en techniek.  Wij leggen ons erop toe om in te staan voor de veiligheid van uw mensen, gebouwen en eigendommen.   

We hebben een lange geschiedenis en bestaan reeds sinds 1958. Waar we vandaag staan, hebben we te danken aan onze medewerkers die zich elke dag opnieuw inzetten en meegroeien met ons bedrijf.  

Onze missie en visie 

“Wij voelen ons betrokken met de securitynoden van onze klanten: branddetectie, inbraakbeveiliging, toegangscontrole, camerabewaking, alarmmanagement,… Wij willen dan ook de toonaangevende partner zijn voor totale beveiligingsoplossingen waarbij we een optimale en duurzame service garanderen” 

In deze strategie staat u, onze klant centraal en doen wij er alles aan om u een oplossing  op uw maat aan te bieden die aan uw specifieke noden voldoet . 

Onze waarden 

Verantwoordelijkheid 

Een resultaatgerichte aanpak, anticipatie van eventuele moeilijkheden en een permanente drang om onszelf te verbeteren is onze belofte aan u. 

Samenwerken 

We werken samen als één team. Daarom moet iedereen, ongeacht zijn of haar positie in de organisatie, de volle verantwoordelijkheid opnemen voor zijn of haar taken. Hierdoor kunnen we bouwen op elkaar en verdienen we het vertrouwen van onze klanten.  

Respect 

We willen onze klanten tevreden houden. Dat is waarom respect voor klanten, leveranciers en collega’s één van onze basiswaarden is. Eerlijkheid en transparantie zijn daarin essentieel. 

Klantgerichtheid 

Als klantgerichte organisatie vinden wij u, onze klant het belangrijkst. Wij geven dan ook prioriteit aan uw noden, en algemene tevredenheid. 

Duurzame groei 

We investeren veel in opleidingen voor onze medewerkers. We bieden hen de kans om bij te blijven met de nieuwste technologieën. We rekenen op hun engagement op lange termijn zodat u op onze expertise kan blijven rekenen. 

HISTORIEK

Wil je weten hoe een dag van een technieker er uitziet?

Ontdek het hier

Wil je ons team graag vervoegen?

Kijk dan eens bij onze jobs