Nieuws

Benjamin Tonoli benoemd tot nieuwe CEO van The Belgian

Met trots willen we Benjamin Tonoli aankondigen als de nieuwe Chief Executive Officer van The Belgian. Benjamin heeft zich de voorbije 8 jaar ingewerkt en kent The Belgian ondertussen als geen ander. We zijn ervan overtuigd dat zijn visie en strategieën ons in staat zullen stellen om nog beter aan de behoeften van onze Klanten te voldoen.

De officiële benoeming van Benjamin tot CEO ziet Walter Tonoli, mede-eigenaar, als een logische stap. “Benjamin heeft zich de voorbije 8 jaar ingewerkt en kent The Belgian ondertussen als geen ander. Hij heeft meermaals bewezen de visie en de missie van The Belgian uit te dragen en een organisatie neer te zetten waarin talent zich snel ontwikkelt en kennis gewaarborgd blijft. Twee belangrijke voorwaarden om onze huidige en toekomstige klanten goed te kunnen bedienen”, aldus Walter Tonoli.

Benjamin Tonoli bij de aankondiging van zijn benoeming: “Wij willen met The Belgian blijvend groeien door onszelf telkens opnieuw uit te vinden in snel veranderende markten en technologieën zonder het unieke karakter van het familiebedrijf te verliezen. Die uitdaging ga ik graag aan, samen met mijn bijna 75 The Belgian-collega’s. In de 65 jaar van ons bestaan hebben wij een hele sterke reputatie opgebouwd, waarbij de klant op nummer 1 staat.

The Belgian is onze voormalige CEO, Wim Vandenberghe dankbaar voor zijn toewijding en inzet bij de overdracht van de 2de naar de 3de generatie.

Het is onze gezamenlijke intentie dat zowel Walter Tonoli als Wim Vandenberghe ook in de toekomst bij The Belgian nauw betrokken blijven als adviseurs binnen de Raad van Bestuur.”

Mieke Baecke: “Het doet de Raad van Bestuur veel genoegen dat wij in Benjamin Tonoli een uitstekende opvolger hebben, met het elan om de positie van het familiebedrijf The Belgian verder te verstevigen. ”